SCAPellets_neg

Värmepellets

Värmepellets från SCA

PolVision är ombud för SCApellets!
Vi har sedan starten sålt och levererat SCA´s pelletsprodukter till privatpersoner och företag inom Vindelns kommun.

Vi har jobbat med värmepellets sedan 2005 i tidigare bolag. men sedan 2010 har vi uteslutande sålt SCA´s pellets. Vi insåg efter att ha provat många mindre lokala leverantörer att den jämna, höga kvalité som SCA levererar inte kunde uppnås med andra leverantörer. Sedan vi övergick till SCA pellets (tidigare SCA bionorr), har antalet reklamationer från kunder i princip minskat till noll, tidigare med andra leverantörer kunde vi med vissa leveranser ha väldigt många reklamationer. 

Detta är ett resultat av SCA´s tillgång till eget råmateriel, där man kan välja kvalité för den egna produktionen och att man har egna moderna anläggningar för tillverkning av pelletsen. Det gamla uttrycket ”Det lönar sig inte att köpa billigt”, stämmer väl in på våra erfarenheter av pelletshantering.
SCA pellets är inte alltid det billigaste alternativet, men om du värdesätter driftsäkerhet, jämn & hög kvalité samt den höga verkningsgraden, så är SCA pellets rätt val.

Kampanj t.o.m 30/9 - 2021

Vi lämnar 250:- i rabatt per pall pellets, som du köper innan den sista september.
Hämtpriset i Hällnäs blir då 2 680:- – 250:- = 2 430:-/pall, inkl moms.
Utkörning inom Hällnäs (Traktorleverans) ,samt utkörning med lastbil inom kommunen kan ske efter överenskommelse om pris och leveranstid.
För mer info, kontakta oss direkt i butiken (ServicePunkten Hällnäs)
0933 – 12 05 05 eller skicka en förfrågan till pellets@polvision.se

SCApellets_Pall_8mm